BaklijstenDe lijst

Wij bieden de optie om bij elk kunstwerk dat u koopt een op maat gemaakte baklijst te leveren. Onze lijsten worden in Nederland op maat gemaakt voor het werk.

Een baklijst is te herkennen aan de kleine spleet tussen de afbeelding en de massief houten lijst, dit wekt de indruk van een zwevende afbeelding. De afbeelding is gemonteerd aan de achterzijde van de lijst zonder dat de verbinding aan de voorzijde zichtbaar is.

  • Een kleine opening

    De opening tussen de lijst en het schilderij is ongeveer 5mm. De opening loopt door tot de achterkant van de print.

  • Zwevend effect

    De kleine tussenruimte geeft het kunstwerk een zwevend effect binnen het kader.

  • Consistent

    De dikte van het hout en de tussenruimte zijn consistent, ongeacht de grootte van het frame. Dit geeft het werk een uniforme uitstraling.

Klaar om op te hangen

De achterkant van de lijst heeft een haak waarmee de lijst kan worden opgehangen aan spijkers, specifieke ophanghaken voor fotolijsten en meer. Deze haak is stevig aan de lijst bevestigd, zodat de lijst jarenlang goed blijft hangen.

Ga door en bestel je kunstwerk

Duurzaam en gemakkelijk te hanteren

Onze baklijsten worden door vakmensen gemaakt van hoogwaardige materialen. Het uiteindelijke frame is ongeveer 3 cm dik en zeer duurzaam. De vorm van de lijst en de licht uitstekende rand maken het mogelijk uw kunstwerk gemakkelijk te hanteren bij het ophangen of verplaatsen.
Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: wit, zwart en naturel hout.

Klaar om je huis te versieren?

Bestel nu